Om mig


Barnmorska
Jenni Isaksson

Min vision för Kvinnokraft är att det ska bli en mötesplats för kvinnor som bor i och runt om Trollhättan. Kvinnohälsan ska stå i centrum och kvinnor i alla åldrar, under olika tider av livet ska kunna vända sig till Kvinnokraft för information, rådgivning och stöd. Att vara ett komplement till den konventionella vården men kunna erbjuda kontinuitet med ett personcentrerat fokus.

Man väljer att komma till mina kurser och work-shops för att man vill ha en kunnig och ödmjuk barnmorska som valt att ägna sitt yrkesliv för att stärka kvinnor och nyblivna familjer. Att ge tillbaka kvinnor tilltron till sin egen förmåga och se dem stärkta stå upp för sina egna val är fantastiskt!
Eller så kommer man till mig för att jag är personlig, engagerad och helt enkelt en rätt kul prick att hänga med. Bara en sån sak.

Poängen är att din tillvaro ska kännas mer hanterbar och positiv tack varje mig. Oavsett om du är gravid, nyförlöst, väntar ditt tredje barn, har en bebis med ont i magen eller bara sitter med en massa frågor som du tror att en barnmorska skulle kunna svara på ska du efter att ha träffat mig känna dig sedd och lyssnad på. Då är vi på rätt väg.

Jag kommer att erbjuda förlossningsförberedande kurser i form av profylaxkurs och genom magplasket. Jag är diplomerad profylaxbarnmorska och diplomerad magplask-instruktör. Varje år förnyas certifikaten genom att man deltar i vidareutbildning och workshops som Barnmorske-akademin anordnar. Läs gärna mer på Barnmorske-akademin om du är nyfiken på mina utbildningar.

Att vara diplomerad kolikbehandlare innebär att jag kan hjälpa familjer som misstänker att deras barn fått kolik. Genom min barnmorskelegitimation och fortbildning i kolik är jag behörig att diagnostisera och behandla spädbarnskolik.

Vi hörs!
/Jenni
Grundare till Kvinnokraft hösten 2021