Om mig


Barnmorska
Jenni Isaksson

Min vision för Kvinnokraft är att det ska bli ett självklart val för gravida som bor i och runt om Trollhättan. Det är den gravida som står i centrum och blivande föräldrar ska kunna vända sig till Kvinnokraft för information, rådgivning och stöd. Jag finns även som ett stöd för er vars barn drabbats av kolik. Kolikbehandling med individuell rådgivning och behandling utifrån era behov och ert barn.

Man väljer att komma till mina kurser för att man vill ha en kunnig och ödmjuk barnmorska. Att ge tillbaka kvinnor tilltron till sin egen förmåga och se dem stärkta stå upp för sina egna val är mitt varför till egenföretagandet.


Jag erbjuder förlossningsförberedande kurser i form av profylaxkurs och genom magplasket. Jag är diplomerad profylaxbarnmorska och diplomerad magplask-instruktör. Varje år förnyas certifikaten genom att man deltar i vidareutbildning och workshops som Barnmorske-akademin anordnar. Läs gärna mer på Barnmorske-akademin om du är nyfiken på mina utbildningar.

Att vara diplomerad kolikbehandlare innebär att jag kan hjälpa familjer som misstänker att deras barn fått kolik. Genom min barnmorskelegitimation och fortbildning i kolik är jag behörig att diagnostisera och behandla spädbarnskolik.